Innhold
Publisert:
Verdiindeks, sesongjustert | Prosentvis endring fra foregående periode, sesongjustert | Prosentvis endring fra samme periode året før | ||
---|---|---|---|---|
4. kvartal 2020 | 1. kvartal 2021 | 1. kvartal 2021 | 1. kvartal 2021 | |
1Metoden som brukes til å fremskrive termintall er endret per 2020K2 for å ta hensyn til ekstreme verdier som følge av koronakrisen. | ||||
2Fra og med 2019K1 inkluderer hovedområde M estimerte verdier for næring 72, basert på utviklingen innen hovedområdet for øvrig. | ||||
H Transport og lagring | 74,1 | 76,1 | 2,7 | -15,3 |
I Overnattings- og serveringsvirksomhet | 78,0 | 74,6 | -4,4 | -30,7 |
J Informasjon og kommunikasjon | 115,5 | 125,7 | 8,8 | 4,9 |
M Faglig, vitenskapelig og teknisk tjenesteyting2 | 121,8 | 122,2 | 0,3 | -3,3 |
N Forretningsmessig tjenesteyting | 93,6 | 97,9 | 4,6 | -10,7 |