Næringenes økonomiske utvikling

06471: Hotell- og restaurantvirksomhet. Hovedtall, etter næring (SN2002). Bedrifter (F) (avslutta serie) 2005 - 2008
Marker dine valg og trykk på 'Fortsett'. Markeringstips

For variabler markert med Velg minst en verdi må du velge minst en verdi

statistikkvariabel Velg minst en verdi

Totalt 8 Valgte

Søk

region

Totalt 20 Valgte

Søk

næring (SN2002)

Totalt 6 Valgte

Søk

år Velg minst en verdi

Totalt 4 Valgte

Søk


Antall valgte celler(maksimalt tillatt er 300 000)

Presentasjon på skjermen er begrenset til 1 000 rader og 30 kolonner


Antall valgte celler har oversteget maksimalt tillatt 300 000
Kontakt og informasjon

Informasjon

Sist endret
27.05.2010
Kontakt
Renate Borsheim, Statistisk sentralbyrå
+47 6288 5042
rbo@ssb.no

Jinghui Geng Lysen, Statistisk sentralbyrå
+47 408 11 395
jgl@ssb.no

Måleenhet
Bedrifter:
bedrifter
Sysselsetting:
personer
Omsetning (mill. kr):
mill. kr
Driftsinntekter (mill. kr):
mill. kr
Driftskostnader (mill. kr):
mill. kr
Lonnskostnader (mill. kr):
mill. kr
Produksjonsverdi (mill. kr):
mill. kr
Bearbeidingsverdi (mill. kr):
mill. kr
Referansetid
Bedrifter:
31.12.
Omsetning (mill. kr):
31.12.
Driftsinntekter (mill. kr):
31.12.
Driftskostnader (mill. kr):
31.12.
Lonnskostnader (mill. kr):
31.12.
Produksjonsverdi (mill. kr):
31.12.
Bearbeidingsverdi (mill. kr):
31.12.
Kilde
Statistisk sentralbyrå
Database
Ekstern PRODUKSJON
Fotnoter

Fotnoter

region
Se liste over endringer i de regionale inndelingene.
statistikkvariabel
Bearbeidingsverdi (mill. kr)
Til faktorpriser.

Brukerveiledning for statistikkbanken