Innhold
Publisert:
Du er inne i en arkivert publisering.
| 2. kvartal 2017 | ||
|---|---|---|
| Faktisk utvikling fra foregående kvartal | Forventet utvikling i kommende kvartal | |
| 1En diffusjonsindeks beregnes etter følgende formel: (andel som har svart: større) + 0,5 * (andel som har svart: uendret). Diffusjonsindeksen har en vendepunktsverdi på 50. En verdi over 50 indikerer vekst i kjennetegnet, og motsatt for en verdi under 50. | ||
| Totalt produksjonsvolum | 49,1 | 54,6 |
| Gjennomsnittlig kapasitetsutnytting | 48,8 | 53,6 |
| Gjennomsnittlig sysselsetting | 47,1 | 48,4 |
| Ordretilgang fra hjemmemarkedet | 49,6 | 55,2 |
| Ordretilgang fra eksportmarkedet | 49,0 | 53,6 |
| Samlet ordrebeholdning | 49,6 | 53,9 |
| Priser på produkter ved salg til hjemmemarkedet | 51,7 | 53,1 |
| Priser på produkter ved salg til eksportmarkedet | 52,3 | 51,1 |
Kontakt
-
Edvard Andreassen
E-post: edvard.andreassen@ssb.no
tlf.: 40 90 23 32
-
Ståle Mæland
E-post: stale.maeland@ssb.no
tlf.: 95 05 98 88