Innhold
Publisert:
Du er inne i en arkivert publisering.
| 1. kvartal 2017 | ||
|---|---|---|
| Faktisk utvikling fra foregående kvartal | Forventet utvikling i kommende kvartal | |
| 1En diffusjonsindeks beregnes etter følgende formel: (andel som har svart: større) + 0,5 * (andel som har svart: uendret). Diffusjonsindeksen har en vendepunktsverdi på 50. En verdi over 50 indikerer vekst i kjennetegnet, og motsatt for en verdi under 50. | ||
| Totalt produksjonsvolum | 50,0 | 52,2 |
| Gjennomsnittlig kapasitetsutnytting | 49,7 | 51,8 |
| Gjennomsnittlig sysselsetting | 45,7 | 45,5 |
| Ordretilgang fra hjemmemarkedet | 51,4 | 53,2 |
| Ordretilgang fra eksportmarkedet | 48,0 | 52,3 |
| Samlet ordrebeholdning | 48,2 | 50,7 |
| Priser på produkter ved salg til hjemmemarkedet | 50,1 | 52,9 |
| Priser på produkter ved salg til eksportmarkedet | 48,8 | 50,7 |
Kontakt
-
Edvard Andreassen
E-post: edvard.andreassen@ssb.no
tlf.: 40 90 23 32
-
Ståle Mæland
E-post: stale.maeland@ssb.no
tlf.: 95 05 98 88