Kommunefakta:

De mest brukte tallene for din kommune samlet på én side

Publisert:

Kommunefakta har egen profilside for hver av landets 428 kommuner. Her får du de mest brukte SSB-tallene om blant annet befolkning, utdannelse og kommuneøkonomi for din kommune.

Kommunefakta inneholder de mest brukte og aktuelle tallene fra forskjellige statistikkområder, og gir tall for kommunen både som offentlig organ og lokalsamfunn.

Tallene i Kommunefakta er sortert inn i temaene: Befolkning, Arbeid og inntekt, Utdanning, Helse og levekår, Barn og unge, samt kommunens økonomi. Profilen har en fleksibel oppbygning, slik at sammensetningen av temaer og tall kan endres med skiftende aktualitet og trender.

Under tallene i Kommunefakta er det lenket til statistikkene og statistikkbanktabellene disse stammer fra. Vil du vite mer, eller trenger flere og mer detaljerte tall, du kan dermed enkelt gå videre til statistikken eller kilden til tallene.

Kommunefakta gir et lite utvalg av tallene for kommunene. Profilsidene er med andre ord ikke en erstatning for, men et supplement til Statistikkbanken, hvor alle kommunetallene publiseres.

Klikk deg gjerne inn på Kommunefakta og ta en titt på profilen til Lindesnes, Solund, Trysil, Nordkapp eller en annen av landets kommuner.

Kontakt