14338
/transport-og-reiseliv/statistikker/sroi/arkiv
14338
Økning for transport og kommunikasjon
statistikk
2003-12-08T10:00:00.000Z
Transport og reiseliv;Teknologi og innovasjon;Transport og reiseliv
no
sroi, Omsetningsindeks for transport, reiseliv og IKT, overnattings- og serveringsvirksomhet (for eksempel hoteller, restauranter, barer), informasjon og telekommunikasjon (for eksempel forlag, film, TV), transport og lagring (for eksempel passasjer- og godstransport med tog, fly og båt)Landtransport, Luftfart, Informasjons- og kommunikasjonsteknologi - IKT, Reiseliv, Sjøtransport, Teknologi og innovasjon, Transport og reiseliv
false

Omsetningsindeks for transport, reiseliv og IKT2. kvartal 2003, foreløpige tall

Innhold

Publisert:

Du er inne i en arkivert publisering.

Gå til nyeste publisering

Økning for transport og kommunikasjon

Omsetningen for bedrifter innenfor transport og kommunikasjon økte med 1,5 prosent fra 2. kvartal 2002 til 2. kvartal 2003. For hoteller og restauranter gikk omsetningen ned 0,2 prosent i samme periode.

Fortsatt økning for transport og kommunikasjon

Omsetningen for bedrifter innenfor land- og rørtransport økte med 3,2 prosent i 2. kvartal i år sammenlignet med 2. kvartal i fjor. For bedrifter i sjøtransport økte omsetningen med 8,9 prosent i samme periode. Innenfor utenriks sjøfart økte omsetningen med 9 prosent, mens omsetningen for innenriks sjøfart samlet økte med 8,6 prosent. Lufttransport viste en nedgang i omsetning på 5,5 prosent. For bedrifter innenfor tjenester tilknyttet transport og kommunikasjon gikk omsetningen ned 4,1 prosent, mens omsetningen i post og telekommunikasjoner var uendret.

Innenriks sjøfart er summen av 61.103 Løs fraktfart på norskekysten, 61.104 Innenlandske kystruter, 61.106 Slepebåter og forsyningsskip på norskekysten, 61.109 Kysttrafikk i Norge ellers og 61.200 Transport på elver og innsjøer.

Svak nedgang for hoteller og restauranter

Hotell- og restaurantvirksomhet samlet viste en nedgang i omsetning på 0,2 prosent i 2. kvartal i år sammenlignet med året før. Hotellene økte omsetningen med 1,2 prosent, mens restaurantene viste en nedgang på 1,8 prosent.

Tabeller:

Fant du det du lette etter?

Du har slått av Javascript. Du kan sende oss en tilbakemelding på informasjon@ssb.no.

Send e-post til SSB