43056_not-searchable
/helse/statistikker/hjulet/aar
43056
Utfordringer og ressurser i kommunens helse- og sosialtjenester
statistikk
2005-09-08T10:00:00.000Z
Helse
no
hjulet, Hjulet - Styrings- og informasjonshjulet for helse- og sosialtjenesten i kommunene (opphørt), helseforhold, sosiale forhold, levekårHelseforhold og levevaner , Helse
false

Hjulet - Styrings- og informasjonshjulet for helse- og sosialtjenesten i kommunene (opphørt)2005

Denne statistikken er opphørt.

Innhold

Publisert:

Du er inne i en arkivert publisering.

Gå til nyeste publisering

Utfordringer og ressurser i kommunens helse- og sosialtjenester

Årets utgave av Styrings- og informasjonshjulet gir tall for helseforhold, sosiale forhold, tjenesteproduksjon og levekår i landets kommuner i 2004. For 31 større kommuner gis også tall for bydeler/distrikter.

Styrings- og informasjonshjulet er et samarbeidsprosjekt mellom Sosial- og helsedirektoratet og Statistisk sentralbyrå. Formålet er å gi en statistisk beskrivelse av kommunens helse- og sosialsektor foregående år, og derved gi kommunene anledning til å sammenligne sin situasjon med andre kommuner. Nytt i årets utgave, som er den fjortende i rekken, er en egen tabell for tjenestekvalitet og utvidede tabeller for personell, psykisk helsearbeid og kriminalitet.

Publiseringen på SSBs nettsider omfatter de absolutte tallene bak beregningene i publikasjonen, med unntak av noen tabeller der det også gis beregnede rater. Selve publikasjonen utgis i hefter fra Sosial- og helsedirektoratet og er også publisert på direktoratets nettsider (http://www.shdir.no/).

Mer informasjon: harald.tonseth@ssb.no, tlf. 21 09 46 36.

Tabeller