Statistisk sentralbyrå

Lønnsstatistikk, ansatte i hotell- og restaurantvirksomhet

6 Heltidsansatte i kantine- og cateringvirksomhet1. Gjennomsnittlig månedslønn, etter yrke2. 1. oktober 2009-2010. Kroner3 og endring i prosent
Yrker Månedslønn i alt Endring i prosent Avtalt lønn Endring i prosent
2009 2010 2009-2010 2009 2010 2009-2010
  Kroner Prosent Kroner Prosent
Kantine- og cateringvirksomhet 32 500 34 200 5,2 30 900 32 500 5,2
Av dette            
Lederyrker 41 000 41 100 0,2 38 800 38 900 0,3
Kontor- og kundeserviceyrker 28 700 30 000 4,5 28 000 28 900 3,2
Salgs- og serviceyrker 33 700 35 200 4,5 32 200 33 700 4,7
Kokker 34 900 36 000 3,2 33 200 34 500 3,9
Yrker uten krav til utdanning 30 800 33 100 7,5 29 300 31 400 7,2
1  NOS Standard for næringsgruppering.
2  NOS Standard for yrkesklassifisering.
3  Alle lønnstall er avrundet til nærmeste hundre kroner.

Standardtegn i tabeller