Statistisk sentralbyrå


Lønnsstatistikk. Ansatte i hotell- og restaurantvirksomhet

5   Heltidsansatte i kantine- og cateringvirksomhet1. Gjennomsnittlig månedsfortjeneste, etter yrkesgruppe2. 1. oktober 2001. Kr
Yrkesgruppe Ansatte med i undersøkelsen Månedsfortjeneste Overtidsgodtgjørelse
I alt Utbetalt avtalt lønn Uregelmessige tillegg Bonus, provisjon o.l.
    Kroner
Kantine- og cateringvirksomhet i alt 1 332 21 230 20 412  662  156  750
Av dette            
Lederyrker  109 29 536 28 889  317  330  221
Akademiske yrker og høgskoleyrker  122 21 327 20 757  395  175  632
Salgs- og serviceyrker  551 21 185 20 585  502 99  690
Renholdere, hjelpearbeidere o.l.  452 18 620 17 746  704  170  775
1  NOS Standard for næringsgruppering.
2  NOS Standard for yrkesklassifisering.

Standardtegn i tabeller