![]() |

Dette er side 1 av en tabell med 7 sider
Tabell 11. Eksport gruppert etter SITC. Millioner kroner
Exports by groups of the SITC. Million kroner
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
EKSPORT
-------------------------------------------
Januar Januar
Mengde- 2012 2013
enhet ------------------- -------------------
Mengde Verdi Mengde Verdi
Unit Quant. Value Quant. Value
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
00 Matvarer og levende dyr .. .. 1 .. 3
001 Levende dyr (utenom de som er tatt med
i hovedgruppe 03) ........................ .. .. 1 .. 3
01 Kjøtt og kjøttvarer t 440 11 953 16
011 Kjøtt av storfe, ferskt, kjølt el. fryst t 1 0 9 0
012 Annet kjøtt og spiselig slakteavfall,
ferskt, kjølt eller fryst ................ t 340 6 863 11
016 Kjøtt og spiselig slakteavfall, saltet,
i saltlake, tørket eller røykt; spiselig
mel av kjøtt eller slakteavfall .......... t 48 3 23 1
017 Kjøtt og spiselig slakteavfall, tilberedt
eller konservert i.e.n. .................. t 51 2 57 4
02 Meierivarer og egg t 1 371 35 2 282 57
022 Mjølk og fløte og mjølkeprodukter
(unntatt smør og ost) .................... t 462 3 948 12
023 Smør og annet fett samt oljer fremstilt
av mjølk ................................. t 0 0 1 0
024 Ost og ostemasse ......................... t 822 31 1 233 44
025 Egg og eggeplommer, friske, tørkede el.
konservert på annen måte, også med
tilsetning av søtningsstoff; eggehvite ... t 87 1 100 1
03 Fisk, krepsdyr, bløtdyr og tilberedninger t 195 878 4 062 194 504 4 677
034 Fisk, fersk, kjølt eller fryst ........... t 180 971 3 483 175 766 4 030
035 Fisk, tørket, saltet, i saltlake el. røkt t 11 706 480 16 258 551
036 Krepsdyr og bløtdyr ...................... t 344 19 549 37
037 Fisk, krepsdyr og bløtdyr, tilberedt
eller konservert, i.e.n. ................. t 2 858 80 1 931 60
04 Korn og kornvarer t 748 15 754 20
041 Hvete, umalt ............................. t - - - -
042 Ris ...................................... t 76 1 28 0
043 Bygg, umalt .............................. t - - - -
044 Mais, umalt .............................. t 0 0 - -
045 Annet korn, umalt ........................ t - - 0 0
046 Hvetemjøl og blandet mjøl av hvete og rug t - - 2 0
047 Annet mjøl ............................... t - - - -
048 Kornprodukter og produkter av mjøl eller
stivelse av frukt eller grønnsaker ....... t 672 14 724 20
05 Grønnsaker og frukt t 562 11 1 164 17
054 Grønnsaker, friske, kjølte, fryste eller
midlertidig konserverte; røtter, knoller
og grønnsakprodukter, friske eller tørkede t 47 0 196 1
056 Grønnsaker, røtter og knoller, tilberedt
eller konservert, i.e.n. ................. t 197 2 554 4
057 Frukt og nøtter: friske eller tørkede .... t 84 2 225 5
058 Frukt: tilberedt eller konservert ........ t 220 6 182 7
059 Frukt- og grønnsaksafter (herunder
druemost), ugjærede og alkoholfrie, også
tilsatt sukker el. annet søtningsstoff ... t 13 0 7 0
06 Sukker, sukkervarer og honning t 202 3 113 7
061 Sukker, melasse og honning ............... t 142 1 15 0
062 Sukkertøy og andre sukkervarer ........... t 59 3 98 6
07 Kaffe, te, kakao, krydderier t 470 17 469 18
071 Kaffe og kaffeerstatninger ............... t 181 7 36 3
072 Kakao .................................... t 0 0 0 0
073 Sjokolade og andre næringsmidller
som inneholder kakao ..................... t 285 10 429 15
074 Te og matè ............................... t 0 0 1 0
075 Krydderier ............................... t 2 0 3 0
08 Dyrefor (unntatt umalt korn) t 26 860 75 24 494 88
081 Dyrefor (unntatt umalt korn) ............. t 26 860 75 24 494 88
09 Forskjellige matvarer .. .. 48 .. 61
091 Margarin og matfett ...................... t 86 5 103 7
098 Tilberedte matvarer i.e.n. ............... .. .. 42 .. 54
11 Drikkevarer .. .. 32 .. 34
111 Alkoholfrie drikkevarer i.e.n. ........... .. .. 21 .. 21
112 Alkoholholdige drikkevarer ............... TL 282 11 354 13
12 Tobakk og tobakksvarer t 0 0 1 0

Dette er side 1 av en tabell med 7 sider