Hopp til innhold
Svare på undersøkelse?
Forskning
English
Meny
Arbeid, lønn og utdanning
Arbeid og lønn
Inntekt og forbruk
Utdanning
Befolkning og bolig
Befolkning
Bygg, bolig og eiendom
Innvandring og innvandrere
Helse og samfunn
Helse
Kultur og fritid
Sosiale forhold og kriminalitet
Svalbard
Valg
Miljø og transport
Natur og miljø
Transport og reiseliv
Næringsliv og teknologi
Energi og industri
Jord, skog, jakt og fiskeri
Teknologi og innovasjon
Varehandel og tjenesteyting
Bedrifter, foretak og regnskap
Økonomi
Bank og finansmarked
Nasjonalregnskap og konjunkturer
Offentlig sektor
Priser og prisindekser
Utenriksøkonomi
Svare på undersøkelse?
Forskning
English
Utenrikshandel
Forsiden
/
Utenriksøkonomi
/
Utenrikshandel
/
Utenrikshandel med varer
Statistikkbanken
Hvordan bruke statistikkbanken
Se hovedtall for denne statistikken
Statistikkbankens forside
Utenrikshandel med varer
Til toppen
De 3 stegene er Velg tabell, Velg variabler og Vis resultat. Du er nå på Velg variabler
Velg tabell
Velg variabler
Vis resultat
14537: Eksport av fisk og fiskevarer, etter land (avslutta serie) 1960 - 1987
Informasjon om tabellen
Om statistikken
Kontaktperson
Utenrikshandel, Statistisk sentralbyrå
+47 2109 4753
utenrikshandel@ssb.no
Øyvind Hagen, Statistisk sentralbyrå
+47 409 02 696
oyh@ssb.no
Sist endret
26.06.2025 08:00
Måleenhet
Verdi (kr):
kr
Vekt (kg):
kg
Kilde
Statistisk sentralbyrå
Database
Ekstern PRODUKSJON
Nå har du kommet til skjermbildet for å velge hvilke variabler og verdier du vil ha frem i ditt resultat av tabellen. En variabel er en egenskap ved en statistisk enhet. Side er delt opp i flere bokser, en for hver variabel, hvor du kan velge verdier ved å markere en eller flere. Det starter alltid med statistikkvariabel som er hoved verdien som telles i tabellen. Trykk enter for å gå rett til valg av første variabel.
Navigering med tastatur og skjermleser. Velg flere objekter etter hverandre. SHIFT+pil ned/opp. For å velge enkelte verdier i listen: Windows:Hold inn Ctrl + pil ned. Deretter slipp Ctrl og trykk på mellomromstasten. Gjenta. Mac:CMD+pil ned/opp. Deretter slipp CMD og trykk på mellomromstasten. Gjenta. (Fungerer kun i Chrome, ikke i Safari). For å komme ut av listen med de markerte valgene, trykk TAB-tast.
statistikkvariabel
Definisjon. Verdi (kr)
Lukk
Må velges
Valgt
1
av totalt
2
Verdi (kr)
Vekt (kg)
Velg minst én verdi
år
Må velges
Søk kun i starten av tekst
Søkefelt for å finne ønsket verdi i kodelisten til denne variabelen. Dette er eksempler på verdier i listen. 1960 , 1961 , 1962 ,
wave temp fix..
Valgt
1
av totalt
28
1987
1986
1985
1984
1983
1982
1981
1980
1979
1978
1977
1976
1975
1974
1973
1972
1971
1970
1969
1968
1967
1966
1965
1964
1963
1962
1961
1960
Velg minst én verdi
varenummer
Må velges
Søk kun i starten av tekst
Søkefelt for å finne ønsket verdi i kodelisten til denne variabelen. Dette er eksempler på verdier i listen. 0301.010 Laks, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter (fileter inkl. 1973 - 1980) , 0301.041 Aure, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter (fileter inkl. 1973-1987, levende aure i 0301.130 fra 1985) , 0301.049 Laksefisk (unntatt laks og aure), fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter (levende i 0301.130 fra 1985) ,
wave temp fix..
Valgt
0
av totalt
257
0301.010 Laks, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter (fileter inkl. 1973 - 1980)
0301.041 Aure, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter (fileter inkl. 1973-1987, levende aure i 0301.130 fra 1985)
0301.049 Laksefisk (unntatt laks og aure), fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter (levende i 0301.130 fra 1985)
0301.051 Kveite, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter (ikke blåkveite)
0301.052 Rødspette, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.053 Blåkveite, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.059 Annen flyndrefisk (unntatt kveite, rødspette og blåkveite), fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.101 Brosme, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.102 Hyse, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.103 Torsk, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.104 Lyr, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.105 Sei, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.106 Lysing, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.107 Lange, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.109 Annen torskefisk (unntatt brosme, hyse, torsk, lyr, sei, lysing og lange), fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.111 Oppdrettet laks, fersk (levende eller død) eller kjølt (levende i 0301.130 fra 1985)
0301.119 Laks (unntatt oppdrettet), fersk (levende eller død) eller kjølt (levende i 0301.130 fra 1985)
0301.130 Laksefisk, levende (f.eks. yngel og smolt)
0301.151 Storsild, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.152 Vårsild, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.153 Feitsild, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.154 Småsild, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.155 Banksild, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.158 Annen sild (unntatt storsild, vårsild, feitsild, småsild og banksild), fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.159 Brisling, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter (også ansjos og sardiner fra 1973)
0301.161 Oppdrettet laks, fryst
0301.169 Laks (unntatt oppdrettet), fryst
0301.181 Makrell, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.182 Makrellstørje, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.183 Uer, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.184 Steinbit, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.185 Pigghå, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.186 Håbrann, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.187 Skate og rokke, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.189 Annen saltvannsfisk (unntatt laksefisk, flyndrefisk, torskefisk, sild, brisling, makrell, makrellstørje, uer, steinbit, pigghå, håbrann, skate og rokke), fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.191 Ål, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.199 Ferskvannsfisk (unntatt laksefisk og ål), fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.201 Makrellstørje, fersk (levende eller død), kjølt eller fryst, ikke fileter
0301.209 Størje [tunfisk], (unntatt makrellstørje), fersk (levende eller død), kjølt eller fryst, ikke fileter
0301.210 Laks, fryst, ikke fileter (fileter inkl. fra 1973)
0301.241 Aure, fryst, ikke fileter (fileter inkl. fra 1973)
0301.249 Annen laksefisk (unntatt laks og aure), fryst, ikke fileter (fileter inkl. fra 1973)
0301.251 Kveite, fryst, ikke fileter
0301.252 Rødspette, fryst, ikke fileter
0301.253 Blåkveite, fryst, ikke fileter
0301.259 Annen flyndrefisk (unntatt kveite, rødspette og blåkveite), fryst, ikke fileter
0301.301 Brosme, fryst, ikke fileter
0301.302 Hyse, fryst, ikke fileter
0301.303 Torsk, fryst, ikke fileter
0301.304 Lyr, fryst, ikke fileter
0301.305 Sei, fryst, ikke fileter
0301.306 Lysing, fryst, ikke fileter
0301.307 Lange, fryst, ikke fileter
0301.309 Annen torskefisk (unntatt brosme, hyse, torsk, lyr, sei, lysing og lange), fryst, ikke fileter
0301.351 Storsild, fryst, ikke fileter
0301.352 Vårsild, fryst, ikke fileter
0301.353 Feitsild, fryst, ikke fileter
0301.354 Småsild, fryst, ikke fileter
0301.355 Banksild (nordsjøsild), fryst, ikke fileter
0301.358 Annen sild (unntatt storsild, vårsild, feitsild, småsild og banksild [nordsjøsild]), fryst, ikke fileter
0301.359 Brisling, fryst, ikke fileter (ansjos og sardiner inkludert fra 1973)
0301.381 Makrell, fryst, ikke fileter
0301.382 Makrellstørje, fryst, ikke fileter
0301.383 Uer, fryst, ikke fileter
0301.384 Steinbit, fryst, ikke fileter
0301.385 Pigghå, fryst, ikke fileter
0301.386 Håbrann, fryst, ikke fileter
0301.387 Skate og rokke, fryst, ikke fileter
0301.389_1 Annen saltvannsfisk, fryst, ikke fileter (unntatt laksefisk, flyndrefisk, torskefisk, sild, brisling, makrell, makrellstørje, uer, steinbit, pigghå, håbrann, skate og rokke)
0301.389_2 Annen saltvannsfisk, fryst, ikke fileter (unntatt sild, brisling, ansjos, sardiner, flyndrefisk, torskefisk, uer, steinbit, pigghå, håbrann, skate [rokke], makrell, og lodde fra 1974)
0301.391 Ål, fryst, ikke fileter (fileter inkl. fra 1973)
0301.399 Ferskvannsfisk (unntatt laksefisk og ål), fryst, ikke fileter (fileter inkludert fra 1973)
0301.451 Fileter av blåkveite, ferske eller kjølte
0301.459 Fileter av flyndrefisk (unntatt av blåkveite), ferske eller kjølte
0301.501 Fileter av hyse, ferske eller kjølte
0301.502 Fileter av torsk, ferske eller kjølte
0301.503 Fileter av sei, ferske eller kjølte
0301.504 Fileter av lange, ferske eller kjølte
0301.509 Fileter av annen torskefisk (unntatt av hyse, torsk, sei og lange), ferske eller kjølte
0301.517 Lodde, fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.519_1 Annen saltvannsfisk (unntatt størje [tunfisk], sild, brisling, ansjos, sardiner, flyndrefisk, torskefisk, uer, steinbit, pigghå, håbrann, skate [rokke], og makrell), fersk (levende eller død) eller kjølt, ikke fileter
0301.519_2 Annen saltvannsfisk, fersk eller kjølt (levende eller død), ikke fileter (unntatt størje [tunfisk], sild, brisling, ansjos, sardiner, flyndrefisk, torskefisk, uer, steinbit, pigghå, håbrann, skate [rokke], makrell og lodde)
0301.550 Fileter av sild, ferske eller kjølte
0301.591 Fileter av makrellstørje, ferske eller kjølte
0301.592 Fileter av steinbit, ferske eller kjølte
0301.593 Fileter av uer, ferske eller kjølte
0301.599 Fileter av annen fisk (unntatt flyndrefisk, torskefisk, sild, makrellstørje, steinbit og uer), ferske eller kjølte
0301.651 Fileter av blåkveite, fryst
0301.659 Fileter av flyndrefisk (unntatt av blåkveite), fryst
0301.701 Fileter av hyse, fryst
0301.702 Fileter av torsk, fryst
0301.703 Fileter av sei, fryst
0301.704 Fileter av lange, fryst
0301.709 Fileter av annen torskefisk (unntatt av hyse, torsk, sei og lange), fryst
0301.750 Fileter av sild, fryst
0301.791 Fileter av makrellstørje, fryst
0301.792 Fileter av steinbit, fryst
0301.793 Fileter av uer, fryst
0301.799 Fileter av annen fisk (unntatt av flyndrefisk, torskefisk, sild, makrellstørje, steinbit og uer), fryst
0301.801 Rogn, fersk eller kjølt
0301.809 Rogn, fryst
0301.817 Lodde, fryst, ikke fileter
0301.850_1 Lever, melke og andre spiselige deler av fisk, fersk, kjølt eller fryst (unntatt rogn)
0301.850_2 Fryst farse av fisk, i blokker
0301.900 Yngel
0301.910 Fileter av flyndrefisk, fersk eller kjølt
0301.929 Fileter av fisk i torskeslekten (unntatt av hyse, torsk og sei), ferske eller kjølte
0301.939 Fileter av saltvannsfisk (unntatt av flyndrefisk, torskefisk og sild), ferske eller kjølte
0301.950 Akvariefisk
0301.959 Fileter av annen torskefisk (unntatt av hyse, torsk og sei), fryst
0301.969 Fileter av annen saltvannsfisk (unntatt av flyndrefisk, torskefisk, sild, steinbit og uer), fryst
0301.970 Rogn, fersk, kjølt eller fryst
0302.101 Brosme, saltet eller i saltlake (ikke fileter fra 1973)
0302.102 Hyse, saltet eller i saltlake (ikke fileter fra 1973)
0302.103 Torsk, saltet eller i saltlake (ikke fileter fra 1973)
0302.104 Sei, saltet eller i saltlake (ikke fileter fra 1973)
0302.105 Lange, saltet eller i saltlake (ikke fileter fra 1973)
0302.109 Annen torskefisk (unntatt brosme, hyse, torsk, sei og lange), saltet eller i saltlake (ikke fileter fra 1973)
0302.201 Storsild, saltet eller i saltlake (ikke fileter fra 1973)
0302.202 Vårsild, saltet eller i saltlake (ikke fileter fra 1973)
0302.203 Feitsild og småsild, saltet eller i saltlake (ikke fileter fra 1973)
0302.204_1 Skjæresild, saltet eller i saltlake
0302.204_2 Banksild (nordsjøsild), sukkersaltet, ikke fileter
0302.205 Banksild (nordsjøsild), saltet eller i saltlake, (unntatt sukkersaltet), ikke fileter
0302.206 Islandsild, saltet eller i saltlake, (ikke fileter fra 1973)
0302.208 Annen sild (unntatt storsild, vårsild, feitsild, småsild, skjæresild, banksild [nordsjøsild] og islandsild), saltet eller i saltlake, (ikke fileter fra 1973)
0302.209 Brisling, saltet eller i saltlake
0302.301 Laks, saltet (ikke fileter fra 1973)
0302.302 Kveite og blåkveite, saltet eller i saltlake
0302.303 Makrell, saltet eller i saltlake (ikke fileter fra 1973)
0302.309 Annen fisk (unntatt torskefisk, sild, laks, kveite, blåkveite, makrell, og brisling tom 1967), saltet eller i saltlake
0302.401 Tørrfisk av brosme, ikke fileter fra 1973
0302.402 Tørrfisk av hyse, ikke fileter fra 1973
0302.403 Tørrfisk av torsk, rotskjær, ikke fileter fra 1973
0302.404 Tørrfisk av torsk, finnmarksrundfisk, ikke fileter fra 1973
0302.405 Tørrfisk av torsk, afrikarundfisk, endret til lofotrundfisk fra 1971, ikke fileter fra 1973
0302.406 Tørrfisk av torsk, rundfisk (unntatt finnmarksrundfisk, og afrikarundfisk som ble endret til lofotrundfisk fra 1971)
0302.407 Tørrfisk av sei, rotskjær, ikke fileter fra 1973
0302.408 Tørrfisk av sei, rundfisk, ikke fileter fra 1973
0302.409 Annen tørrfisk (unntatt av brosme, hyse, torsk og sei), ikke fileter fra 1973
0302.501 Klippfisk av brosme, ikke fileter fra 1973
0302.502 Klippfisk av hyse, ikke fileter fra 1973
0302.503 Klippfisk av torsk, ikke fileter fra 1973
0302.504 Klippfisk av sei, ikke fileter fra 1973
0302.505 Klippfisk av lange, ikke fileter fra 1973
0302.509 Annen klippfisk (unntatt av brosme, hyse, torsk, sei og lange), ikke fileter fra 1973
0302.559 Annen fisk, saltet eller i saltlake (unntatt sild, torskefisk, makrell og laks), makrell inkl. i 1987
0302.590 Fiskefileter, tørkede, saltede eller i saltlake (ikke røykte)
0302.591 Fiskefileter, saltede eller i saltlake (ikke røykte)
0302.592 Fiskefileter, tørkede (ikke røykte)
0302.601 Laks, røykt
0302.602 Sild, røykt
0302.609 Annen røykt fisk (unntatt laks og sild)
0302.700 Rogn, saltet, tørket eller røykt
0302.701 Rogn, røykt
0302.709 Rogn, fersk, kjølt eller fryst, ikke røykt
0302.800 Lever, melke og andre spiselige deler av fisk, saltet, tørket eller røykt
0302.809 Lever mv., fersk, kjølt eller fryst, ikke røykt
0302.900 Fiskemjøl egnet til menneskeføde
0303.100 Hummer, med eller uten skall, ferske (levende eller døde), kjølte, fryste, tørkede, saltede eller i saltlake, samt hummer med skall kokt i vann
0303.200 Kreps, med eller uten skall, ferske (levende eller døde), kjølte, fryste, tørkede, saltede eller i saltlake, samt kreps med skall kokt i vann
0303.301_1 Reker, med eller uten skall, ferske eller kjølte (levende eller døde), samt reker med skall kokt i vann
0303.301_2 Reker, kokte (med skall), fryste
0303.302 Reker, fryste
0303.303 Pillede reker, fryste
0303.304_1 Reker, fryste, unntatt pillede
0303.304_2 Reker med eller uten skall, fryste (unntatt kokte [med skall])
0303.307 Reker, fryste
0303.308 Reker, med eller uten skal ferske (levende eller døde), kjølte, tørkede, saltede eller i saltlake, samt kokte med skall, unntatt fryste reker
0303.309 Reker, med eller uten skall, fryste, samt reker med skall kokt i vann
0303.501 Krabber, med eller uten skall, ferske (levende eller døde), kjølte, fryste, tørkede, saltede eller i saltlake, samt krabber med skall kokt i vann
0303.509 Andre krepsdyr (unntatt hummer, kreps, reker og krabber), med eller uten skall, ferske (levende eller døde), kjølte, fryste, tørkede, saltede eller i saltlake, samt andre krepsdyr med skall kokt i vann
0303.601 Østers, levende, med innpakning
0303.609 Østers ferske (levende eller døde), kjølte, fryste, tørkede, saltede eller i saltlake (unntatt levende, med innpakning)
0303.809 Bløtdyr, ferske (levende eller død), kjølte, fryste, tørkede, saltede eller i saltlake (unntatt østers, levende, med innpakning)
0303.901 Skjell (muslinger), ferske (levende eller døde), kjølte, fryste, tørkede, saltede eller i saltlake
0303.909 Andre bløtdyr (unntatt østers og skjell [muslinger]), ferske (levende eller døde), kjølte, fryste, tørkede, saltede eller i saltlake
1604.111 Brisling (og sardiner fra 1967), røykt, i olje, i lufttett lukket emballasje, helkonservert i tekstbeskrivelse tom 1968, hel eller oppdelt i nevnt tekst fra 1969
1604.112 Brisling og sardiner (fra 1967), røykt, i tomat, i lufttett lukket emballasje, helkonservert i tekstbeskrivelse tom 1968, hel eller oppdelt i nevnt tekst fra 1969
1604.113 Brisling og sardiner (fra 1967), tilberedt eller konservert (unntatt røykt, i olje eller tomat), i lufttett lukket emballasje, helkonservert i tekstbeskrivelse tom 1968, hel eller oppdelt i nevnt i tekst fra 1969
1604.114 Småsild, røykt, i olje, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, helkonserver i tekstbeskrivelse til 1968, samt hel eller oppdelt nevnt i tekst fra 1969
1604.115 Småsild, røykt, i tomat, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, helkonserver i tekstbeskrivelse til 1968, samt hel eller oppdelt nevnt i tekst fra 1969
1604.116_1 Småsild, urøykt, i olje, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, helkonserver
1604.116_2 Småsild (unntatt ansjos), hel eller oppdelt, urøykt, i olje eller tomat, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje
1604.117 Småsild, urøykt, i tomat, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, helkonserver
1604.119 Småsild (unntatt røykt eller urøykt, i olje eller tomat), tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, helkonserver i tekstbeskrivelse tom 1968, samt hel eller oppdelt nevnt i tekst fra 1969
1604.121 Sild (kippers), [unntatt småsild], røykt, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, unntatt halvkonserver i tekst tom 1968, samt hel eller oppdelt i tekst fra 1969
1604.122 Sild (unntatt småsild og kippers), urøykt, i tomat, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, unntatt halvkonserver
1604.129 Sild (unntatt småsild og kippers), urøykt, ikke i tomat, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, unntatt halvkonserver
1604.130 Laks, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, samt helkonservert i tekstbeskrivelse tom 1968, hel eller oppdelt nevnt i tekst fra 1969
1604.140 Makrell, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, samt helkonservert i tekst tom 1968, hel eller oppdelt i tekst fra 1969
1604.150 Makrellstørje, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, unntatt halvkonserver
1604.190 Annen fisk (unntatt brisling, småsild, sild, laks, makrell og makrellstørje), tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, helkonservert
1604.209 Sild, tilberedt eller konservert, hel eller oppdelt, i lufttett lukket emballasje (unntatt småsild, ansjos, kippers, apetittsild og gaffelbiter)
1604.291 Kaviar (størrogn), tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, helkonservert
1604.292 Rogn (unntatt størrogn), tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, samt helkonservert i tekstbeskrivelse tom 1968
1604.293 Melke, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, samt helkonservert i tekst tom 1968
1604.294 Fiskeboller, i lufttett lukket emballasje, helkonserver
1604.295 Fiskekaker, i lufttett lukket emballasje, helkonserver
1604.296 Fiskepuddinger, i lufttett lukket emballasje, helkonserver
1604.299 Produkter av fisk (unntatt fiskeboller, fiskekaker og fiskepuddinger), i lufttett lukket emballasje, helkonserver
1604.310 Ansjos, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, samt helkonservert i tekstbeskrivelse tom 1968, hel eller oppdelt i nevnt tekst fra 1969
1604.321 Appetittsild, tilberedt, i lufttett lukket emballasje, samt halvkonserver i tekst tom 1968
1604.322 Gaffelbiter, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje, halvkonserver i tekstbeskrivelse tom1968
1604.329 Annen sild (unntatt appetittsild og gaffelbiter), tilberedt, i lufttett lukket emballasje, halvkonserver
1604.390_1 Annen fisk (unntatt ansjos og sild), tilberedt, i lufttett lukket emballasje, halvkonserver
1604.390_2 Annen fisk, tilberedt eller konservert, hel eller oppdelt, i lufttett lukket emballasje (unntatt brisling, sardiner, sild, ansjos, laks og makrell)
1604.409 Sild, tilberedt eller konservert, hel eller oppdelt, ikke i lufttett lukket emballasje (unntatt kryddersaltet og eddikbehandlet sild)
1604.410 Kaviar (størrogn), tilberedt, i lufttett lukket emballasje, halvkonserver
1604.491 Kaviaretterlikninger, tilberedt, i lufttett lukket emballasje, halvkonserver
1604.499 Andre fiskeprodukter (unntatt kaviar [størrogn] og kaviaretterlikninger), tilberedt, i lufttett lukket emballasje, halvkonserver
1604.510 Ansjos, tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt under 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.521 Kryddersaltet sild, tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt under 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.522 Sukkersaltet sild, tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt under 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.523 Eddikbehandlet sild, tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt under 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.529 Sild (unntatt kryddersaltet, sukkersaltet og eddikbehandlet), tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt under 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.590_1 Annen fisk (unntatt ansjos og sild), tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt under 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.590_2 Annen ikke fryst fisk, hel eller oppdelt, ikke i lufttett lukket emballasje [unntatt sild]
1604.601 Kaviar av størrogn, tilberedt eller konservert
1604.609 Rogn og kaviar, tilberedt eller konservert (unntatt sukkersaltet rogn og kaviaretterligninger), ikke i lufttett lukket emballasje
1604.691 Kaviaretterlikninger, i pakninger av nettovekt under 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.692 Fiskeboller, fiskekaker og fiskepuddinger, i pakninger av nettovekt under 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.699 Fiskeprodukter (unntatt fiskeboller, fiskekaker og fiskepuddinger), i pakninger av nettovekt under 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.702 Fiskeboller, fiskekaker og fiskepuddinger, i lufttett lukket emballasje
1604.709 Andre fiskeprodukter (unntatt melke, fiskeboller, fiskekaker og fiskepuddinger), i lufttett lukket emballasje
1604.710 Ansjos, tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt minst 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.721 Kryddersaltet sild, tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt minst 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.722 Sukkersaltet sild, tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt minst 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.723 Eddikbehandlet sild, tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt minst 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.729 Sild (unntatt kryddersaltet, sukkersaltet og eddikbehandlet), tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt minst 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.791 Annen fisk (unntatt ansjos og sild), tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt minst 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.795 Rogn, sukkersaltet, tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt minst 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.799 Andre fiskeprodukter (unntatt sukkersaltet rogn), tilberedt eller konservert, i pakninger av nettovekt minst 45 kg, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.801 Fryste produkter av sild, i annen emballasje, ikke lukket lufttett
1604.802 Fryste fiskeboller, fiskekaker og fiskepuddinger (unntatt av sild), i annen emballasje, ikke lufttett lukket
1604.809 Andre fryste fiskeprodukter (unntatt av sild og fiskeboller, fiskekaker og fiskepuddinger), i annen emballasje, ikke lufttett lukket
1604.810 Ansjos, tilberedt eller konservert, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.821 Kryddersaltet sild, tilberedt eller konservert, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.822 Sukkersaltet sild, tilbered eller konservert, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.823 Eddikbehandlet sild, tilberedt eller konservert, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.829 Sild, tilberedt eller konservert, (unntatt kryddersaltet, sukkersaltet eller eddikbehandlet sild), ikke i lufttett lukket emballasje
1604.880 Annen fisk (unntatt ansjos og sild), tilberedt eller konservert, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.890 Annen fisk (unntatt ansjos og sild), tilberedt eller konservert, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.891 Kaviaretterlikninger, tilberedt eller konservert, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.892 Fiskeboller, fiskekaker og fiskepuddinger, tilberedt eller konservert, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.893 Rogn, sukkersaltet, tilberedt eller konservert, ikke i lufttett lukket emballasje
1604.899 Fiskeprodukter, tilberedt eller konservert (unntatt kaviaretterlikninger, kaviar av størrogn, rogn, fiskeboller, fiskekaker og fiskepuddinger), ikke i lufttett lukket emballasje
1604.901 Produkter av sild, tilberedt eller konseervert, ikke fryste, i annen emballasje, men ikke lufttett lukket emballasje
1604.909 Andre fiskeprodukter, tilberedt eller konservert, (unntatt av sild), ikke fryste, annen emballasje, men ikke i lufttett lukket emballasje
1605.110 Reker, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje
1605.120 Krabber, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje
1605.191 Hummer, tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje
1605.199 Krepsdyr og bløtdyr (unntatt reker, krabber og hummer), tilberedt eller konservert, i lufttett lukket emballasje
1605.200 Krepsdyr og bløtdyr, tilberedt eller konservert, ikke i lufttett lukket emballasje
1605.201 Reker, fryste, tilberedte eller konserverte, ikke i lufttett lukket emballasje
1605.203 Reker, tilberedte eller konserverte, ikke fryste og ikke i lufttett lukket emballasje
1605.209 Krepsdyr og bløtdyr (unntatt reker), tilberedte eller konserverte, ikke i lufttett lukket emballasje
Velg minst én verdi
land
Søk kun i starten av tekst
Søkefelt for å finne ønsket verdi i kodelisten til denne variabelen. Dette er eksempler på verdier i listen. Afghanistan , Albania , Algerie ,
wave temp fix..
Valgt
0
av totalt
182
Valgfri variabel
Afghanistan
Albania
Algerie
Amerikansk Samoa
De amerikanske Jomfruøyene
Angola
Argentina
Australia
Bahamas
Bahrain
Bangladesh
Barbados
Belgia
Belize
Benin
Bhutan
Bolivia
Botswana
Brasil
Det britiske territoriet i Indiahavet
Brunei
Bulgaria
Burkina Faso
Burma (-1991)
Burundi
Canada
Chile
Colombia
Costa Rica
Cuba
Danmark
Djibouti
Den dominikanske republikk
Ecuador
Egypt
Ekvatorial-Guinea
El Salvador
Elfenbeinskysten
Eswatini
Etiopia
Falklandsøyene
Fiji
Filippinene
Finland
De forente arabiske emirater
Frankrike
Fransk Guyana
Fransk Polynesia
Færøyene
Gabon
Gambia
Ghana
Gibraltar
Grønland
Guadeloupe
Guatemala
Guinea
Guinea-Bissau
Guyana
Haiti
Hellas
Honduras
Hong Kong
India
Indonesia
Irak
Iran
Irland
Island
Israel
Italia
Jamaica
Japan
Jemen
Jordan
Jugoslavia (-2003)
Kambodsja
Kamerun
Kapp Verde
Kenya
Kina
Kiribati
Komorene
Kongo
Kongo-Brazzaville
Kuwait
Kypros
Laos
Lesotho
Libanon
Liberia
Libya
Macao
Madagaskar
Malawi
Malaysia
Maldivene
Mali
Malta
Marokko
Mauritania
Mauritius
Mexico
Mongolia
Mosambik
Namibia
Nauru
Nederland
De nederlandske Antiller (-2010)
Nepal
New Zealand
Nicaragua
Niger
Nigeria
Nord-Korea
Nord-Vietnam
Oman
Pakistan
Panama
Papua Ny-Guinea
Paraguay
Peru
Pitcairn
Polen
Portugal
Qatar
Réunion
Romania
Rwanda
Saint Pierre og Miquelon
Salomonøyene
Samoa
Sankt Helena, Ascension og Tristan da Cunha
São Tomé og Príncipe
Saudi-Arabia
Senegal
Den sentralafrikanske republikk
Seychellene
Sierra Leone
Sikkim
Singapore
Somalia
Sovjetunionen (-1992)
Spania
Sri Lanka
Storbritannia
Sudan
Surinam
Sveits
Sverige
Syria
Sør-Afrika
Sør-Jemen (-1990)
Sør-Korea
Sør-Vietnam
Taiwan
Tanger
Tanzania
Thailand
Togo
Tonga
Trinidad og Tobago
Tsjad
Tsjekkoslovakia (-1992)
Tunisia
Tuvalu
Tyrkia
Tyskland
Uganda
Ungarn
Uruguay
USA
Vanuatu
Venezuela
Vest-Sahara
Vietnam
Zambia
Zimbabwe
Østerrike
Øst-Timor (-2002)
Øst-Tyskland (DDR) (-1990)
Internasjonale organisasjoner (-2011)
Velg minst én verdi
Antall valgte celler
(maksimalt tillatt er 300 000)
Antall valgte celler har oversteget maksimalt tillatt 300 000
Fotnoter
For 1960-1975, se fotnoter om land i tabell 13625.
Informasjon om landkoder, se i
Om statistikken
under definisjoner med overskriften Landkoder benyttet i de historiske tabellene 1866-1987.
land
Belgia
Tall for Luxembourg er medregnet.
Eswatini
Ble kalt Swaziland før 2018.
Samoa
Ble kalt Vest-Samoa fram til 1997.
Tyskland
Kun tall for Vest-Tyskland.