115782
115782
omssb
2013-02-27T10:00:00.000Z
no

Vi lanserer nye nettsider 1. mars

Publisert:

1. mars blir SSBs nye nettsider lansert. Det gamle nettstedet du er på nå, ble laget egenhendig av våre ansatte i 1995. Tiden er derfor inne for en modernisering.

Vi har jobbet hardt for å få en mer brukervennlig og moderne design på ssb.no, og vi håper våre brukere vil bli fornøyd.

Endringene vil i første omgang gjelde for SSBs hovedprodukter, statistikkene. Resten av innholdet blir gradvis lagt over i det nye formatet. Før sommeren planlegger vi også å komme med en betaversjon av API-er (maskin-maskin-grensesnitt) for bedre å tilby våre brukere åpne data, som vi vet mange er interessert i.

Strukturen på de nye nettsidene er endret og kan oppleves som ukjente. Brukere kan, som vanlig, få veiledning og hjelp av informasjonstjenesten og fagpersoner bak statistikkene. Tilbakemeldinger om nettstedet vil vi sette stor pris på.

Vi har beredskap for å hjelpe til med å finne frem. Du kan ringe SSBs informasjonstjeneste på telefonnummer 21 09 46 42 eller kontakte oss via http://www.ssb.no/omssb/hvemsvarer/. Vi svarer så raskt vi kan, avhengig av hvor mange som tar kontakt. Brukerne inviteres også til å gi tilbakemelding på de nye nettsidene.

De nye nettsidene blir gjort klare på torsdag 28. februar fra klokken 17.00 og utover. I denne perioden kan det derfor være litt ustabilitet på www.ssb.no. Vi håper dere har forståelse for dette.

Velkommen skal dere være!

Hans Henrik Scheel

SSBs administrerende direktør