Hotell- og restaurantdrift, 1995 Tabell 4. Bedrifter etter næringshovedgruppe. Fylke. 1995 -------------------------------------------------------------------------------------------- Fylke 55.5 55.1 55.2 55.3 55.4 Kantine og Hotellvirk- Annen Restaurant- Drift caterings- I alt somhet overnatting virksomhet av barer virksomhet -------------------------------------------------------------------------------------- 1993 7441 1222 917 4218 250 834 1994 7756 1207 966 4364 231 988 I alt 8361 1297 987 4819 235 1023 Østfold 374 16 16 270 20 52 Akershus 495 38 7 317 17 116 Oslo 1102 64 8 716 31 283 Hedmark 339 55 55 199 4 26 Oppland 578 181 117 248 8 24 Buskerud 532 107 88 289 11 37 Vestfold 339 35 29 225 10 40 Telemark 388 51 66 223 17 31 Aust-Agder 211 36 44 115 2 14 Vest-Agder 275 36 31 162 17 29 Rogaland 534 57 36 337 35 69 Hordaland 727 129 82 394 15 107 Sogn og Fjordane 299 96 82 108 6 7 Møre og Romsdal 471 70 86 268 8 39 Sør-Trøndelag 436 64 51 255 9 57 Nord-Trøndelag 239 37 41 138 5 18 Nordland 524 114 77 289 7 37 Troms 288 51 33 167 9 28 Finnmark 210 60 38 99 4 9 -----------------------------------------------------------------------------------