Samfunnsspeilet nr. 3, 1997 Tabell 9: Forbruk per forbruksenhet. Kilo Gård- Arbei- Arbei- bruker- derhus- derhus- hus- hold- hold- holdning ning ning Vestlandet byene Kristiania Kjøttmat i alt 44,6 45,7 49,2 Kjøtt 21,5 21,7 19,8 Flesk 17,1 7,3 8,3 Pølser, Kjøttdeig 0,2 9,1 10,8 Annen kjøttmat 5,8 7,6 10,3 Margarin 6,9 19,6 19,5 Smør 4 8,4 9,3 Nysilt melk, l 359 130,4 130,4 Skummet melk, l 238 111,5 116,6 Myse, l 26,9 - - Fløte, l 4 13,7 13,8 Brødvarer (kjøpt) 75,3 165,7 148,2 Mel og gryn 201,1 51,4 54,2 Poteter 354,5 99,7 105,3 Sukker 11,7 26,9 27,7 Sirup 7,7 2,2 2,1 Kaffe 2,5 5,6 5,9 Kilde: NOS.VI.104. Jordbruk og fædrift, 1911-1915, Kristiania 1917, s. 107.