Utenrikshandel med varer, årsserier 2007
27. Eksport av fisk 1), ordinær og etter prosedyrekode 14 2). Rangert etter prosedyrekode 14 i 2007. Detaljert varenivå. 2005 - 2007. Millioner kroner.
  2005 2006 2007
Ordinær eksport Ordinary exports Prosedyre kode 14 Procedure code 14 Sum Sum Ordinær eksport Ordinary exports Prosedyre kode 14 Procedure code 14 Sum Sum Ordinær eksport Ordinary exports Prosedyre kode 14 Procedure code 14 Sum Sum
                   
I ALT 1) TOTAL 1) 31257,0 770,3 32027,3 34664,6 903,7 35568,4 35724,0 1283,4 37007,4
0303.5200 Torsk, fryst 492,5 742,6 1235,0
0303.7200 Hyse, fryst 242,2 76,2 318,4 489,0 125,8 614,8 508,9 224,5 733,4
0304.2939 Fileter av torsk, ikke i blokk, fryst 4) 553,4 115,2 668,7 588,6 123,6 712,2 558,6 106,0 664,6
0304.2961 Fileter av sild, med skinn, fryst 45,6 49,8 95,4
0306.1401 Kongekrabber, fryste 68,9 56,7 125,6 79,0 21,4 100,4 89,0 32,3 121,3
0306.1409 Krabber, unnt kongekrabber, fryste 43,4 0,0 43,4 65,1 24,4 89,5 74,6 20,4 95,0
0303.7300 Sei, fryst 298,9 9,1 308,1 380,5 11,5 392,0 352,6 20,3 372,9
0303.3101 Blåkveite, fryst 370,4 13,7 384,1 262,9 7,1 270,0 201,0 12,0 213,0
0304.2959 Fileter av hyse, ikke i blokk, fryst 157,1 10,4 167,4
0303.8000 Lever, rogn og melke fra fisk, fryst 48,5 4,6 53,1 54,3 10,2 64,5 53,5 10,0 63,5
0303.5102 Norsk vårgytende sild (NVG-sild), fryst 1576,9 9,9 1586,8
0303.7902 Uer, fryst 67,0 2,4 69,4 125,1 5,2 130,3 81,4 6,0 87,3
0304.2931 Fileter av torsk, i blokk, fryst 187,1 5,9 193,0
0303.5109 Sild (Clupea harengus og Clupea pallasii), unnt norsk vårgytende sild og nordsjøsild, fryst 8,6 5,8 14,4
0303.7904 Steinbit, fryst 18,0 4,8 22,8 19,2 4,9 24,0 14,8 5,4 20,2
0304.2949 Fileter av sei, ikke i blokk, fryst 143,2 4,9 148,1
0303.3200 Rødspette, fryst 5,0 1,0 6,1 1,1 1,5 2,5 0,9 2,9 3,7
0304.9904 Annet fryst fiskekjøtt av torsk (også opphakket) unnt fileter og surimi, i.e.n. 18,5 2,5 21,0
0302.1102 Ørret, oppdrettet, med hode, fersk eller kjølt 409,5 0,0 409,5 275,4 0,0 275,4 642,2 2,1 644,3
0303.3900 Flyndrefisk, unnt kveite, rødspette eller tunge, fryst 0,7 2,4 3,0 0,7 1,8 2,5 0,4 2,0 2,4
0305.5107 Torsk, klippfisk 1645,5 0,0 1645,5 1784,8 0,0 1784,8 2053,5 1,2 2054,7
0303.7401 Makrell, vekt under 600 gram, fryst 1959,3 2,2 1961,5 1302,4 2,9 1305,3 1489,8 1,2 1490,9
0303.2201 Atlanterhavslaks og donaulaks, oppdrettet, med hode, fryst 928,3 0,0 928,3 1294,2 0,0 1294,2 1148,3 1,0 1149,2
1605.2003 Reker, pillede, i pakninger med innh over 2 kg, fryste, men ikke videre bearbeidde 486,4 0,0 486,4 272,8 1,2 274,0 160,6 0,8 161,4
1604.2009 Tilberedt el konservert fisk, ikke fryst, unnt fiskeboller, fiskekaker, fiskepudding, rogn og torskelev 7,9 0,0 8,0 7,3 0,0 7,3 5,2 0,6 5,8
1604.2002 Tilberedte, fryste produkter av surimi 0,8 0,0 0,8 1,2 1,4 2,7 2,1 0,6 2,7
0303.7909 Fisk, fryst, i.e.n. 22,1 0,1 22,2 26,1 0,4 26,5 33,4 0,5 33,9