268366_tabell_not-searchable
/inntekt-og-forbruk/statistikker/ifpn/aar
268366_tabell
statistikk
2016-12-08T08:00:00.000Z
Inntekt og forbruk;Inntekt og forbruk
no
false
Statistikken viser inntekter og kostnader for personlig næringsdrivende i ulike næringer. Gjennomsnittlig næringsinntekt utgjorde 249 000 kroner i 2015.

Inntekter, personlig næringsdrivende2015

Innhold

Publisert:

Du er inne i en arkivert publisering.

Gå til nyeste publisering

Tabeller

Liste med Tabeller
NummerTabellens tittelNytt vinduExcelCSV
Tabell 1Inntektsstatistikk for personlig næringsdrivende etter hovedinntektens art. Gjennomsnitt i kroner.fullscreen-iconInntektsstatistikk for personlig næringsdrivende etter hovedinntektens art. Gjennomsnitt i kroner.excel-iconInntektsstatistikk for personlig næringsdrivende etter hovedinntektens art. Gjennomsnitt i kroner.csv-iconInntektsstatistikk for personlig næringsdrivende etter hovedinntektens art. Gjennomsnitt i kroner.
Tabell 2Inntekter og fradrag for personlig næringsdrivende etter hovedinntektens art. Gjennomsnittlig inntekt i kroner.fullscreen-iconInntekter og fradrag for personlig næringsdrivende etter hovedinntektens art. Gjennomsnittlig inntekt i kroner.excel-iconInntekter og fradrag for personlig næringsdrivende etter hovedinntektens art. Gjennomsnittlig inntekt i kroner.csv-iconInntekter og fradrag for personlig næringsdrivende etter hovedinntektens art. Gjennomsnittlig inntekt i kroner.
Tabell 3Resultatregnskap for personlig næringsdrivende i enkeltpersonsforetak med hovedinntekt fra næringsvirksomhet, utvalgte næringer. Gjennomsnitt i kroner.fullscreen-iconResultatregnskap for personlig næringsdrivende i enkeltpersonsforetak med hovedinntekt fra næringsvirksomhet, utvalgte næringer. Gjennomsnitt i kroner.excel-iconResultatregnskap for personlig næringsdrivende i enkeltpersonsforetak med hovedinntekt fra næringsvirksomhet, utvalgte næringer. Gjennomsnitt i kroner.csv-iconResultatregnskap for personlig næringsdrivende i enkeltpersonsforetak med hovedinntekt fra næringsvirksomhet, utvalgte næringer. Gjennomsnitt i kroner.
Tabell 4Resultatregnskap for personlig næringsdrivende i enkeltpersonsforetak, etter hovedinntektens art. Gjennomsnitt i kroner.fullscreen-iconResultatregnskap for personlig næringsdrivende i enkeltpersonsforetak, etter hovedinntektens art. Gjennomsnitt i kroner.excel-iconResultatregnskap for personlig næringsdrivende i enkeltpersonsforetak, etter hovedinntektens art. Gjennomsnitt i kroner.csv-iconResultatregnskap for personlig næringsdrivende i enkeltpersonsforetak, etter hovedinntektens art. Gjennomsnitt i kroner.

For flere tabeller: Gå til statistikkbanken